SkateMates Historia

Skatemate började sin historia i ett garage i Sverige, som så många smarta innovationer.

Under många år har den ursprunliga idén om en liten användarvänlig skridskoslip förfinats och förbättrats, till den globala succé som den är idag. Skatemate har till dags datum sålts i över 35 länder och någonstans på vägen har vi tappat räkningen exakt hur många vi tillverkat och levererat.

Eftersom uppfinnaren E. Ellestad själv hade rötter i USA, var det naturligt att först söka sig till den marknaden. Under många år sköttes försäljningen på licens utav ett amerikanskt företag, men har sedan några år tillbaka skötts av en pålitlig återförsäljare – som också varit aktiv med de instruktionsfilmer som finns på Youtube.

Återförsäljare återfinns i hela Europa, men att vi lyckats hitta användare i så pass många länder beror inte minst på att användare hittat oss och handlat i våran framgångsrika webbshop.

Produkten har ett globalt patent och SkateMate är ett registrerat varumärke över hela världen. Det är den enda skridskoslipen som funkar med alla typer av skridskor tack vare sin flexibilitet och de tillbehör vi tagit fram.

Idag finns hela företagets verksamhet i Sverige och i Norrköping mer specifikt. Härifrån sköts delar av produktionen, marknadsföring, försäljning och leveranser Jorden runt.

Företaget SkateMate Sweden AB ägs och drivs av Stefan Hammarström och hans primära mål nu är att bearbeta en eftersatt marknad, nämligen den Svenska. SkateMate passar alla typer av skridskoskenor och i denna webshop köper man ett komplett paket – SkateMate Pro – som passar såväl proffs som amatörer inom hockey, bandy, konståkning, short track, speedskating och självklart långfärdsåkning. Allt i en och samma produkt.

Och som vi säger i företaget: SkateMate – Never a Dull Moment.
Med en SkateMate i handen så har alla samma förutsättningar att alltid åka på nyslipade skridskor!!

Stefan

Undrar du över något?

Vi är snabba på att svara på mejl. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro

JULKAMPANJ!

Här hittar du den bästa skridskoslipen du kan hitta! Detta vill vi fira genom att erbjuda DIG 24% rabatt tom. 24/12.

ANVÄND KOD:

JUL2020

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.