SkateMate


ALDRI ET KJEDELIG ØYEBLIKK MED SKATEMATE®

Den eneste universelle, fullstendig justerbare,
håndholdte skøytesliperen i verden med
romalderens keramiske slipemiddel
og idiotsikker justering som
garanterer en perfekt egg!

SkateMate
Med SkateMate® PRO for hånden kan du gi deg
selv en virkelig konkurransedyktig egg
som holder seg skarp hele dagen!

VÅR AGENT I NORGE

Martin Johnsen

Oppsjoelia 23a
1385 Asker

Tel. 91 75 88 03


norsk flagg
Agentens Website

mailbox

WORLD WIDE SKATEMATE SALES

KLICK les her hva kunder sier! [in English only]


SkateMate® passer på to måter til de mange forskjellige skøytemodellene på markedet. Knottene justeres slik at de passer til skøytestålet med perfekt stabilitet. (De har spesialkonstruerte, fine tråder for maksimal kontroll.) De to knottene justeres med størst mulig presisjon slik at de passer til alle skøytestål.    SYLINDEREN SKIFTES BILLIG OG RASKT!


cylinder

Den patenterte fleksible slipesylinderen – med innsatsen fjernet – er konstruert for med et lett trykk å tilpasse seg ethvert hulslipt skøytestål (kunstløpsskøyter, fristilskøyter, danseskøyter o.l.). Sylinderen kan også benyttes til alle tynne, flatslipte skøytestål (lengdeløpsskøyter, turskøyter o.l.). Den utskiftbare, solide innsatsen benyttes til sliping av dypslipte skøytestål (hockeyskøyter o.l.).     

Med SkateMate trenger du ingen klissete oljer eller kostbare bryner, som svært raskt blir sporete, utslitte og ubrukelige. Du dreier bare den slitesterke og holdbare sylinderen til en ny og ubrukt flate, eller du skifter den raskt og enkelt ved å vri opp apparatets sider til den patenterte holderen løsner.  

SkateMate er en unikt slipeapparat i lommeformat som benytter en fleksibel sylinder dekket med et holdbart, keramisk basert slipemiddel. Den fleksible sylinderen vil med et lett trykk tilpasse seg ethvert konkavt skøytestål, fra dypslipte hockeyskøyter til hulslipte danseskøyter – til og med flatslipte konkurranseskøyter.  

Sylinderen skiftes billig og raskt – uten verktøy – og stålspalten er fullstendig justerbar. Med andre håndholdte skøyteslipere trenger du mange forskjellige modeller for å utføre det samme som SkateMate gjør både bedre og billigere med sin ene modell!  

Etter 25 år med testing og forbedringer er denne oppfinnelsen en garanti for at du kan stille med skarp egg i enhver konkurranse – for bedre utøvelse og bedre resultater. Spar tid, penger og trettende irritasjon ved selv å slipe dine skøyter. Gå på skøyter når du har lyst – og du trenger aldri å balansere på en uslipt egg!  

Laget av spesialkonstruert legert aluminium med stor slitestyrke.
Kompakt: 70 x 27 x 24 mm. Vekt: 60 g

Tilpasset din lomme, dine skøyter og din økonomi.
Den er alltid for hånden, og den betaler seg fort –
du slipper kostbar sliping som ødelegger skøytestålet.NYHET: Den SkateMate 3-IN-1 DIAMOND PRO, unikt designet for flat-slipte skøyteblader av varierende bredde — fra vanlig bandy skøyter til de tynneste speed skøytene.Hvis du har noe spørsmålmailboxda kan du også sende megfor more info & true testimonials
from many satisfied customers.
IN ENGLISH ONLYline

©These web pages, graphics, and backgrounds are the property of
NOVA HB, Sweden [ Last update: 20 March 2019].