Aldrig mere et sløvt øjeblik med Skatemate

Den eneste universale, fuldstændig justerbare,
håndholdte skøjteslipper i verden.

Med en cylinder med keramisk slippemiddel.
Den Enkle men sikre justering, gør det
til en nem sag at friske dine skær op.
Med et perfekt resultat, Hver gang!


Med SkateMate Pro ved hånden kan du give
dig selv et virkelig konkurrencedygtig Skær,
på ingen tid og som holder hele dagen.WORLD WIDE SKATEMATE SALES


Read true testimonials [in English]

SkateMate® passer på to måter til de mange forskjellige skøytemodellene på markedet. Knottene justeres slik at de passer til skøytestålet med perfekt stabilitet. (De har spesialkonstruerte, fine tråder for maksimal kontroll.) De to knottene justeres med størst mulig presisjon slik at de passer til alle skøytestål.    

SYLINDEREN SKIFTES BILLIG OG RASKT!


Den patenterte fleksible slipesylinderen – med innsatsen fjernet – er konstruert for med et lett trykk å tilpasse seg ethvert hulslipt skøytestål (kunstløpsskøyter, fristilskøyter, danseskøyter o.l.). Sylinderen kan også benyttes til alle tynne, flatslipte skøytestål (lengdeløpsskøyter, turskøyter o.l.). Den utskiftbare, solide innsatsen benyttes til sliping av dypslipte skøytestål (hockeyskøyter o.l.).     


Med SkateMate trenger du ingen klissete oljer eller kostbare bryner, som svært raskt blir sporete, utslitte og ubrukelige. Du dreier bare den slitesterke og holdbare sylinderen til en ny og ubrukt flate, eller du skifter den raskt og enkelt ved å vri opp apparatets sider til den patenterte holderen løsner.  

SkateMate er en unikt slipeapparat i lommeformat som benytter en fleksibel sylinder dekket med et holdbart, keramisk basert slipemiddel. Den fleksible sylinderen vil med et lett trykk tilpasse seg ethvert konkavt skøytestål, fra dypslipte hockeyskøyter til hulslipte danseskøyter – til og med flatslipte konkurranseskøyter.  

Sylinderen skiftes billig og raskt – uten verktøy – og stålspalten er fullstendig justerbar. Med andre håndholdte skøyteslipere trenger du mange forskjellige modeller for å utføre det samme som SkateMate gjør både bedre og billigere med sin ene modell!  

Etter 30 år med testing og forbedringer er denne oppfinnelsen en garanti for at du kan stille med skarp egg i enhver konkurranse – for bedre utøvelse og bedre resultater. Spar tid, penger og trettende irritasjon ved selv å slipe dine skøyter. Gå på skøyter når du har lyst – og du trenger aldri å balansere på en uslipt egg!  

Laget av spesialkonstruert legert aluminium med stor slitestyrke.
Kompakt: 70 x 27 x 24 mm. Vekt: 60 gNyt produkt: Den SkateMate 3-IN-1 DIAMOND PRO, unikt designet til å slipe skøytestål af enhver bredde
— fra almindelige bandy skøjter til den tyndeste speedskøjter.

Hvis du har noe spørsmålkan du også sende meg


for more info & true testimonials
from many satisfied customers.
IN ENGLISH ONLY


©These web pages, graphics, and backgrounds are the property of
NOVA HB [ Last update: 20 March 2019 ].